miércoles, 27 de junio de 2012

Doble incorporación al Espanyol B : Armero y Lobato

rcdespanyol.com

Víctor Armero (1991.05.18) s'ha convertit en el primer reforç de l'Espanyol B amb vista a la temporada 2012-2013. El jugador granadí ha signat un contracte per dues temporades amb el club blanc i blau més una altra opcional. Armero té 21 anys i la passada campanya va jugar al Lucena, equip del grup IV de Segona Divisió B.


Armero, que feia temps que era seguit pels responsables tècnics del futbol base, és un futbolista ràpid i de qualitat, que colpeja bé la pilota amb les dues cames.


Víctor Armero es desenvolupa bé per la banda esquerra en el centre del camp i també pot actuar a la mitja punta. El nou futbolista espanyolista va iniciar la seva carrera en les categories inferiors de l'Sporting de Gijón i, posteriorment, ha jugat al Granada 74, el Poli Ejido, l'Écija i en el Lucena.









Juanma Lobato s'ha convertit en el segon fitxatge de l'Espanyol B amb vista a la temporada 2012-2013. Lobato, nascut a la Línia de la Concepció el 10 de maig de 1988, juga, habitualment, de lateral dret encara que, en algunes ocasions, també ha jugat al centre de la defensa.

Lobato, que es va formar en les categories inferiors del Màlaga i va arribar a jugar al primer equip, malgrat la seva joventut compta amb una àmplia experiència. El defensa, procedent del Sant Roc de Lepe, també ha jugat al Lucena i la Cultural Lleonesa. Lobato serà jugador blanc i blau les properes dues temporades.